Uçar'dan esnaf ziyareti

ERZURUMSEHIR/Uçar'dan esnaf ziyareti Seçim çalışmaları kapsamında Erzurum’u karış karış gezen İYİ Parti Erzurum Milletvekili Adayı Eczacı Canan Uçar çalışmalarını Palandöken ilçesine bağlı Yunusemre Mahallesinde gerçekleştirdi.

Uçar'dan esnaf ziyareti
12 Mayıs 2023 - 18:14
Esnafları ziyaret eden Uçar talep ve önerileri dinledi. İYİ Parti Palandöken İlçe Başkanı Ahmet Han Efe ve yönetiminin kendisine eşlik ettiği ziyaretler dopdolu geçti. 
Esnaf ve Sanatkarlarla Erzurum hakkında sohbet ettiğini belirten Uçar,’’ Bugün Palandöken'deydik; Yunusemre'deydik, Abdurrahmangazi"deydik. Hal hatır sorduk. Uzun yıllar esnaflık yapan mesleğinde ilerleme kaydetmiş hemşehrilerimizle sohbet ederken Erzurum’u ve Erzurumluluğu konuştuk. Büyüklerimizle çay eşliğinde sohbet ederken memleketimizdeki yaşamları ile ilgili anlattıklarından 1950’li yılların Erzurum’unu bir çok yönüyle keyifle dinledik. O yıllardan süzülen hatıralara bakılacak olduğunda ne güzel şehrimiz varmış dedim kendi kendime.. Bizim onlardan öğreneceğimiz çok şey var. Esnaflarımızın ekonomik sorunlara rağmen gayretleri hizmet etme sevdaları güçlendirmişti bizleri. Bu güven duygusuyla birliktelik ve dayanışma ile sorunların üstesinden gelerek milletçe daha güçlü adımlarla yol alacağız.

YORUMLAR

  • 0 Yorum