Şenkaya'da Canan Uçar'a Coşkulu Karşılama

ERZURUMŞEHİR/İyi Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ecz. Fatma Canan Uçar seçim çalışmaları kapsamında Şenkaya ilçesini ziyaret etti. İl Başkanı Ensar Nuhoğlu, Yakutiye Belediye Başkan Adayı Ensar Nuhoğlu ve beraberindeki heyetle birlikte Şenkaya’ya giden Uçar Şenkaya Belediye Başkan Adayı Sn. Şentürk Alver ve İlçe Başkanı Sn. Ergün İğrek tarafından Akşar’da yoğun bir kalabalıkla karşılandı.

Şenkaya'da Canan Uçar'a Coşkulu Karşılama
20 Mart 2024 - 18:16
Akşar’da toplanan kalabalığa yaptığı konuşmada Adil, Ahlaklı ve Akıllı bir yönetim mesajını verirken Şenkaya Belediye Başkan Adayı Şentürk Alver Şenkaya’nın iki aday arasında sıkışıp kalmadığını İyi Parti olaran vizyonlu ve adaya olan ihtiyacını giderdiğini bu adayın kendisi olduğunu anlattı.
Akşar’da olan karşılamadan sonra Şenkaya İlçe merkezine giderek esnaf ziyareti yapan İyi Parti heyeti “Şenkaya’nın ilçede eğitimine, kültürüne yakışır olan aday Şentürk Alver’le Büyükşehirde ise Canan Uçar’la yürüyeceğini belirtti.
Canan Uçar, Şenkaya ziyaretini sosyal medya hesaplarından;
Bugün güzel ilçelerimizden olan Şenkaya’daydık.
Şenkaya Belediye Başkan Adayımız Sn. Şentürk Alver, İlçe Başkanımız Sn. Ergün İğrek ve teşkilatımızla birlikte Şenkayalı hemşehrilerimizle bir araya geldik. 
#senkaya #erzurum #erzurumcanandır 
✔ www.cananucar.com
Şeklinde duyurdu.
https://twitter.com/eczcananucar/status/1770143260339511296
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum