İbrahim Erkal Fidanlarda Yaşayacak…

ERZURUMŞEHİR/11 Mayıs 2017’de vefat eden Arabesk fantezi müziğin en önemli isimlerinden İbrahim Erkal anısına Ulus Müzik ve Filiz Erkal öncülüğünde Ege Orman Vakfı iş birliği ile 2 bin fidanlık orman oluşturuldu. Manisa-Soma-Işıklar ağaçlandırma sahasında oluşturulan ormanı ziyaret eden sevenleri 7. ölüm yıldönümünde İbrahim Erkal anısına fidanları toprakla buluşturdu.

İbrahim Erkal Fidanlarda Yaşayacak…
14 Mayıs 2024 - 14:12
Ulus Müzik şirketinin sahibi İskender Ulus, Ulus Müzik CEO’su Funda Ulus, iş insanı Aydın Yüksel ve ailesinin katıldığı orman ziyaretinde konuşan Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Perihan Öztürk;  “7 yıl önce hayatını kaybeden değerli sanatçımız İbrahim Erkal’ı ölüm yıl dönümünde sevenlerinin oluşturduğu ormanda fidan dikerek anıyoruz. Erkal burada 2 bin fidanda yaşayacak. Yitirdiklerimizi bir fidanda bin yıl yaşatma fikrimize sahip çıkan herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.
İskender Ulus; “Fidanların İbrahim adına toprakla buluşması onunla olan anılarımızı doğa ile paylaşmamıza vesile oldu. Bu orman İbrahim’in anısını yaşatırken aynı zamanda canlılara nefes olacak.  İbrahim Erkal Hatıra Ormanı’na fidan bağışları ile destek veren ve bugün ailesi ile birlikte bizimle olan Aydın Yüksel’e ve yine fidan bağışları ile ormanın oluşmasına destek olan Fatih Akgün ve Atilla Demir’e çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu. 
Konuşmaların ardından fidanlar değerli sanatçı İbrahim Erkal anısına toprakla buluşturuldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum