Erzurum Canan Uçar'ı Meclis'te görmeli

ERZURUMSEHIR/Erzurumlu seçmenlere çağrıda bulunan İYİ Parti Erzurum Milletvekili Adayı Eczacı Canan Uçar Halkın mecliste temsili noktasındaki boşluğunu İYİ Parti’nin dolduracağını söyledi.

Erzurum Canan Uçar'ı Meclis'te görmeli
10 Mayıs 2023 - 23:26
Milletvekili Adayları'nın Erzurum’un sorunlarını iyi bildiğini ve Türkiye’nin vekili sıfatını gerçekten taşıdığını belirtti. İYİ Parti Erzurum Milletvekili Adayı Canan Uçar Bugün Palandöken ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürdü.
Seçim süreci boyunca Erzurum’da neredeyse gezmedik yer çalmadık kapı bırakmayan Uçar’a Palandöken ilçesi'nde de yoğun ilgi vardı.
Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program çerçevesinde ilçede esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Uçar önemli mesajlar verdi.
 Esnafları ziyaret eden Uçar, hasbihal edip “hayırlı işler” diledi. Esnafın taleplerini dinleyen Uçar seçimlerden sonra yine bir araya geleceklerini ifade etti.
Çalışkanlığı ve içi dolu söylemleriyle gittiği yerlerde dikkatleri üzerine çeken sevilen Siyasetçi İlçe halkından yoğun ilgi gördüğünü belirterek şöyle konuştu; “ 2019 Mahalli seçimlerinde belediye başkanı Adayı iken de Palandöken’e bağlı tüm mahallelerde sahada aktif çalışma yürütmüştüm. O günler nasılsa bugünlerde öyle durmak yok yorulmak, pes etmek yok bize. Ömrünüze bereket diyorum. Bizleri güler yüzünüzle karşıladınız. İnanıyorum ki sizi tanıyan ve anlayan bir kardeşinizi destekleyeceğinizden şüphem yok. Sizleri mecliste en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum." değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum