Prof.Dr.Berhan Yılmaz

Prof.Dr.Berhan Yılmaz

[email protected]

EY MİLLETİM 15 TEMMUZ’U UNUTMA…

16 Temmuz 2017 - 13:02

Ey! Milletim; unutma 15 Temmuz 2016 günü hainler vatanımıza, milletimize, özgürlüğümüze, barışımıza, huzurumuza, milli birliğimize, beraberliğimize, inançlarımıza, değerlerimize, imanımıza kast ettiler.

Unutma ama ben nerede hata yaptım da ülkem bu hale geldi, ülkem ve milletim bu hainliği, bu zulmü, bu kargaşayı yaşadı diye de kendine sor.

Milletim sen; evladına vatan, millet, bayrak ve Allah sevgisini, inancını, değerlerini kendi elinle vermek yerine evladını tanımadığın insanlara, bilmediğin yerlere teslim etmedin mi?

Sen; evladın iyi insan, ahlaklı, dürüst, vatanına hayırlı, imanlı bir vatansever olsun diye değil de öncelikle iyi bir meslek, kariyer, makam, para, şan, şöhret sahibi olsun diye uğraşmadın mı?

Sen; gözünün önünde kul hakları yenirken, her türlü haram normalleşirken, liyakatsizler, torpille, referansla ve sırf bir yere biat etmiş oldukları için haksız bir şekilde yükselirken yarın bana da lazım olabilir çıkarcılığıyla susmadın mı?

Sen; dinler arası diyalog ihanetiyle, Allah’ın yok saydığı ve hükmünü iptal ettiği dinlerin, Allah katında tek din olan İslam ile eşitlendiği, İslam’ın, Allah’ın yok saydığı dinlerden bir din mertebesine getirildiği günlerde Allah’a isyan edercesine sessiz kalmadın mı?

Sen; hoşgörü adı altında Allah’ın ve milletin hoş görmediği işler yapılır, Allah’ın hoş görmediği insanlar baş tacı edilirken bütün bu ihaneti hoş görmedin mi?

Sen; bir kişi, parti, cemaat ve benzeri şeyleri vatanından, milletinden, bayrağından ve inançlarından daha çok sevip, inanıp, bağlanınca başımıza neler gelebileceğini gördün mü?

Ey Milletim; bu ülke, bu vatan, bu millet ve bu din yıllardır zarar görürken, uçuruma sürüklenirken sustuğunu ve bu ihanete kendi ellerinle zemin hazırladığını unutma.

Unutma ki; bu vatan, bu millet bir daha hıyanet yaşamasın, aldanmasın.

Unutma ki; bu millet bir daha kula kul, dünya çıkarlarına köle olmasın.

Unutma ki; bu millet vatan, millet, bayrak sevgisinden uzaklaşmasın.

Unutma ki; bu millet bir daha Allah’tan uzaklaşmasın ve Allah’ın kullan diye emrettiği aklını başkalarına kiraya vermesin, kendi aklını kendi kullanabilsin.

Unutma ki; 15 Temmuz milli birlik, beraberlik, kardeşlik için milat olsun.

Unutma ki; 15 Temmuz Allah ile aldatmanın, Allah ile aldatılmanın, dini kullanarak insanları ihanete, menfaatperestliğe, dünyevileşmeye sürüklemenin son bulduğu tarih olsun.

Unutma ki; 15 Temmuz bu milletin yeniden doğduğu, silkinip kendine geldiği tarih olsun.

Unutma ki;  15 Temmuz; Allah’ın yardımının aşikâr, acilen ve dilerim sonuna kadar bizlere yetiştiği tarih olarak bizlere güven ve huzur versin.

Unutma ki; İnşallah, Allah bu gibi kara günleri bir daha bizlere yaşatmasın, bu gibi imtihanlara ülkemizi ve bizleri bir daha sokmasın.

YORUMLAR

  • 0 Yorum