Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kadınla aile arasında duvarlar ören her türlü yaklaşımı reddediyoruz

ERZURUMŞEHİR/Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye ile Güçlenen, Türkiye'ye Güç Veren Kadınlar Programı'nda yaptığı konuşmada, “Geçmişte yaşadıklarımızdan ders alarak her açıdan daha huzurlu, daha aydınlık, daha müreffeh bir geleceği inşa etmenin çabasındayız. Türkiye Yüzyılı'nın hazırlıklarını güçlü kadın, güçlü aile, güçlü Türkiye ekseninde yürütüyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kadınla aile arasında duvarlar ören her türlü yaklaşımı reddediyoruz
08 Mart 2024 - 16:23

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen Türkiye ile Güçlenen, Türkiye'ye Güç Veren Kadınlar Programı'na katılarak bir konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerinin başında, “Bu anlamlı gün münasebetiyle, Filistin ve Gazze’nin yüreği yaralı kadınları başta olmak üzere, gönül coğrafyamızın dört bir yanındaki onurlu ve kahraman kadınlara en kalbi selam ve muhabbetlerimi gönderiyorum” ifadelerini kullandı.

“Kadınların şahsi hayatımızın yanı sıra devletimiz, milletimiz ve insanlığa yaptığı katkılar yılda sadece bir güne hapsedilemeyecek kadar büyüktür, önemlidir, kıymetlidir” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bizim nazarımızda 8 Mart’ı diğer günlerden ayıran yegâne husus; hayatı paylaştığımız kadınlara olan minnettarlığımızı şu an olduğu gibi çeşitli programlarla ifade etmemize vesile olmasıdır. Yine 8 Mart’ı aracı kılarak devletimizin kadınlara yönelik politikalarını gözden geçiriyor nerede bir eksik, nerede bir sorun tespit edersek onu gidermeye çalışıyoruz” açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti: “Cumhuriyetimizin ilk asrını tamamlayıp, Türkiye Yüzyılı vizyonuyla ikinci asrına yelken açmış bulunuyoruz. Geçmişte yaşadıklarımızdan ders alarak her açıdan daha huzurlu, daha aydınlık, daha müreffeh bir geleceği inşa etmenin çabasındayız. Türkiye Yüzyılı'nın hazırlıklarını güçlü kadın, güçlü aile, güçlü Türkiye ekseninde yürütüyoruz. Amacımız sırasıyla kadını, aileyi ve ülkemizi güçlendirmektir.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum