Vali Çiftçi ilçe ziyaretlerini sürdürüyor

ERZURUMŞEHİR/Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, ilçe ziyaretleri kapsamında Köprüköy ve Tekman ilçelerine bir ziyarette bulundu.

Vali Çiftçi ilçe ziyaretlerini sürdürüyor
25 Şubat 2024 - 15:01
Vali Mustafa Çiftçi’nin ilk durağı, tarihi Çobandede Köprüsü, Avnik Kalesi ve şifalı soğuk çermiğiyle ün salmış, Sarıkamış Harekâtı’nın başlangıç noktası Köprüköy oldu.

Köprüköy’de ilk olarak Kaymakam Ahmet Gökcecik’ten çalışmalar hakkında brifing alan Vali Çiftçi, ardından Köprüköy Belediye Başkanlığı ve Ziraat Odası Başkanlığına bir ziyaret gerçekleştirdi.

İlçe Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğünde incelemelerde bulunan Vali Çiftçi, ardından Tekman ilçesine hareket etti.

Kaymakam olarak ayrıldığı ilçeye 21 yı sonra vali olarak gitti

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, yıllar önce Kaymakam olarak ayrıldığı ilçeye 21 yı sonra vali olarak bir ziyarette bulundu.

İlçe programları kapsamında Karaçoban ilçesinde incelemelerde bulunan Vali Çiftçi'nin ikinci durağı, 2001- 2003 yılları arasında kaymakam olarak görev yaptığı Tekman oldu.

İlk olarak Tekman Kaymakamlığına bir ziyaret gerçekleştiren Vali Çiftçi, burada Kaymakam Hasan Raşit Taşkın’dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Çiftçi, kaymakamlık yaptığı dönemde birlikte çalıştığı ve yaş haddinden dolayı emekliliğe ayrılan Ahmet Sarıkaya’ya, 42 yıllık hizmetlerinden ötürü başarı belgesi takdim etti.

Ziyaretlerine; Tekman Belediye Başkanlığı, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğüyle devam eden Vali Çiftçi, ardından Tekman esnafıyla bir araya geldi.

2008 yılında Tekmanlılar tarafından kendisine fahri hemşehrilik beratı verilen Vali Çiftçi, ilçe esnafıyla bir süre sohbet ettikten sonra akşam saatlerinde Tekman’dan ayrıldı.

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi'nin ilçe ziyaretleri esnasında İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Metin Düz, İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, İl Müftüsü Dr. Rüstem Can, İl Tarım ve Orman Müdürü Alpaslan Kenger ve İl Milli Eğitim Müdür Vekili Orhan Beyazlı eşlik etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum