Sultanbeyli'ye Dadaş Aday

ERZURUMŞEHİR/Erzurum'un sevilen iş insanlarından Fatih Karataş Sultanbeyli'den Belediye Başkan Adayı gösterildi. 

Sultanbeyli'ye Dadaş Aday
05 Şubat 2024 - 14:23 - Güncelleme: 05 Şubat 2024 - 14:26
İYİ Parti'de siyaset hayatını sürdürerek hem Amerika'da temsilcilik yapan hem de Horasan'da ilçe başkanlığı yapan Karataş, 31 Mart Mahalli seçimlerinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in onayı ile başkan adayı gösterildi. 

Mesleki yaşamı kapsamında İstanbul'da bir çok iş ve proje üreten Karataş özellikle Anadolu yakasında yer alan Sultanbeyli'de tanınan, sevilen iş insanlarından biri olarak karşımıza çıkıyor. 

'' Sultanbeyli Hemşehrilerim emredecek biz gerekeni yapacağız'' diyerek gurbetteki Erzurumlu hemşehrilerine çağrıda bulunan Karataş,isminin açıklandığı andan itibaren hemşehrileri tarafından kendisine gösterilen teveccühten dolayı büyük memnuniyet duyduğunu belirterek,''  Sevgili Hemşehrilerim. İş dünyasında ve sivil toplumda uzun yıllar Ülkeme hizmet etmiş bir kardeşiniz olarak şahsıma göstermiş olduğunuz ilgi ve teveccüh için teşekkür ediyorum. '' dedi.

''Sultanbeyli'de yeni bir hikaye yazacağız''

İYİ Parti Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Fatih Karataş sözlerini şöyle sürdürdü: Sultabbeyli'de yepyeni bir hikaye yazmak için partimizden aldığımız güçle yola çıkıyoruz.Yeniden başlıyoruz. Bu başlangıç geçmişin bilgi birikim ve tecrübeyle yapılandırılmış bir başlangıç. Yeniden başlangıçlar, birliktelik ve dayanışma duygusu büyük önem taşıyor.Önümüzde zorlu bir seçim süreci var. Bizleri yeni bir dönem bekliyor. Sorumluluk duygumuz ve heyecanımız çok yüksek. Partililerimizin ve hemşehrilerimizin desteğini alıp çok çalışarak hedefimize ulaşmak istiyoruz.'' diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum