Şehrinaz BAYRAKTAR

Şehrinaz BAYRAKTAR

[email protected]

Kendi Zaferiniz için 30 Ağustos

30 Ağustos 2017 - 14:28

Şu gün başlıyorumculara bugünkü yazım. bu işim de hallolsun bak nasıl değişeceğim gibi olanlara. Yapmak istedikleri için sürekli an belirleyenlere. O an bir türlü gelmiyor sevgili okurlarım. Bekleyip, erteleyip duranlanlar bilmiyorlar ki aslında o an tam da şu andır. Yapmak istediklerinizi veya verdiğiniz kararları uygulamanın zamanı gelecek o gün bu gün ya da başka zaman değil dostlarım şu andır! Değişim şu an olursa gerçekleşiyor yoksa hep ertelenip gidiyor. Hayaller de vazgeçmek istenip vazgeçilemeyenler de… sigarayı şu gün bırakacağım demek yerine ben sigarayı şu an bıraktım diyin ya da spora pazartesi günü başlayacağım demek yerine giyin ayakkabılarınızı, kıyafetinizi ben şu an spora başladım diyin. Oğlum büyüsün şunu yapacağım, kızım evlensin bunu alacağım demeyin yapın, alın, gezin, görün ama sakın ertelemeyin.

Zaman öyle bir şey ki ataların dediği gibi su gibi akıp geçiyor. O yüzden ertelemek yerine başlamak gerekiyor. Bugün bir düşünün şu ana kadar neleri ertelediniz. Eminim pişman olacaksınız ama geç değil zaman kısa ertelemeye yer yok!

Şiirde şöyle diyor:

Beni her ölüm etkiler.

Tanımasam bile üzülürüm

Yitirilmiş ümitlere...

Hiç gerçekleşmeyecek ideallere,

Yaşanmamış sevgilere üzülürüm...

Bu yüzden, korkarım yaşamı ertelemekten.

Yaşamak için acele edin bence.

Kısa yaşanmışlıklar,                  

Yaşanmamışlıklardan daha iyidir.

Geriye dönüp baktığınızda "keşke"ler

Çoğunlukta olmasın.

Herkes kendi hayatını yaşar...

Ertelenen

sevdaların

bedelini

ödemiyor yaşam.

 

Bugün 30 Ağustos. İşte tamam da her şeyin zamanı. Bugün bu şanlı utkunun gününde başlayın istediğiniz, ertelediğiniz her şeye.

Türkiye cumhuriyetinin destansı tarihindeki şanlı bir utku günüdür 30 Ağustos. Ateşten gömlek giyen milletin düşmana “Türk topçusu susmuyor, titreyerek güneşin batmasını bekliyoruz.” Dedirttiği gündür. Ve düşman için batan o güneşin Türk ulusu için doğduğu gündür.

Zafer Bayramı kutlu olsun sevgili Ege Olay Okurları… Kutlu, mutlu, umutlu olun! Türk tarihinin bu şanlı Zafer Bayramı sizin de kendi zaferiniz için bir adım olsun.

Sağlıcakla ve esen kalın!

YORUMLAR

  • 0 Yorum