Uzundere'de rafting parkuru yapımına başlandı

ERZURUMŞEHİR/Kano sporu için ideal koşulların oluştuğu Tortum çayı'nda yapımına başlanan rafting parkuru,tamamlandıktan sonra Profesyonel raftingcilerin yanısıra,rafting sporuyla tanışmak isteyenlerin adresi olacak.

Uzundere'de rafting parkuru yapımına başlandı
07 Haziran 2020 - 19:56

Ekstrem ve doğa sporlarının merkezi Uzundere, yerli ve yabancı turistlere yamaç paraşütü, Traking, Göl Kanosu ve Yelken’den sonra profesyonel rafting imkanı sunmaya hazırlanıyor.


Doğa yürüyüşü,dağcılık,dağ bisikleti,jeep safari,kano,olta balıkçılığı,avcılık ve yamaç paraşütü gibi bir çok aktivite için ideal bir konumda olan Uzundere'de,Ülke'nin en uzun ve en güvenilir rafting parkuru yapılıyor.
Kano sporu için ideal koşulların oluştuğu Tortum çayı'nda yapımına başlanan rafting parkuru,tamamlandıktan sonra Profesyonel raftingcilerin yanısıra,rafting sporuyla tanışmak isteyenlerin adresi olacak.
Uzundere Belediyesi tarafından hayata geçirilecek parkurla,ilçe'nin spor rotasına önemli bir durak daha eklenecek.


Bölge'nin zenginliğinden ilham alan Uzundere Belediye Başkanı Hilmi Aktoprak,Uzundere Kaymakamı Hakan Şeker ve beraberindeki heyet,yapımına başlanan parkur alanında incelemede bulunarak görüş alışverişinde bulundular.


Her türlü güvenlik tedbirinin yanı sıra profesyonel bir ekip kurduklarını kaydeden Uzundere Belediye Başkanı Hilmi Aktoprak,bölge'de büyüyüp yetişen,bu mesleğe gönül veren bölge gençleri ve yerel dinamikleri ile turizmin daha fazla canlanmasını sağlayacaklarını kaydetti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum