Uçar: İlçemize Kazandırılan Viyadük Hayırlı Olsun

ERZURUMŞEHİR/Yakutiye belediye başkanı Dr.Mahmut Uçar ilçe sınırlarında yapılan Viyadük hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Uçar: İlçemize Kazandırılan Viyadük Hayırlı Olsun
07 Kasım 2019 - 14:55

Başkan Uçar Yaptığı konuşmada;

Erzurum Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapımı gerçekleştirilen ve bugün de açılışı için toplandığımız  Barış  Pınarı  Köprüsünün açılış  törenine hepiniz  hoş  geldiniz.

 

Yakutiye İlçemizde yapılan ve ilimiz trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak olan Barış Pınarı Köprüsünün şehrimize ve hemşerilerimize hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hakk’ tan niyaz ediyorum.

 

Büyükşehir Belediye Başkanımız ve ekibi geçtiğimiz beş yılda şehrimiz de çok önemli hizmetler gerçekleştirdi. Yakutiye Belediyesi olarak bundan sonra da Büyükşehir Belediye Başkanımız ile el ele vererek ilimize ve memleketimize çok daha önemli hizmetler yapmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.

 

Bugün açılışı için toplandığımız bu önemli eserin Güney sınırımızda kahramanca mücadele eden Mehmetçiklerimize atfen Barış Pınarı Köprüsü olarak isimlendirilmesi de ayrı bir gurur kaynağı olmuştur.  Düşünenlerden Allah Razı Olsun.

 

Bu vesile ile ülkemiz ve milletimiz için can vermiş aziz şehitlerimizi rahmet, kahraman gazilerimizi de minnetle anıyorum. Barış Pınarı Harekâtında görev yapan bütün Mehmetçiklerimize Allahtan hayırlı başarılar niyaz ediyorum. Köprünün ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyor,  hepinizi saygıyla selamlıyorum.Dedi

YORUMLAR

  • 0 Yorum