İzmir Erzurum Günleri Dolu Dolu Geçti

ERZURUMŞEHİR/İzmir’de düzenlenen 1. Erzurum Tanıtım Günleri etkinlikleri dün sona erdi.12-16 Mart arası Karşıyaka Bostanlı Pazar yerinde yapılan etkinlik 5 gün sürdü.

İzmir Erzurum Günleri Dolu Dolu Geçti
16 Mart 2020 - 23:24

İzmir Erzurumlular Vakfı,ve Erzurumlu İş Adamları ve Sanayiciler Derneği (ERİSAD) tarafından düzenlenen 1. İzmir Erzurum tanıtım günleri yoğun katılım ile vatandaşların büyük ilgisiyle sona erdi.
Açılışa İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Erzurum Valisi Okay Memiş, AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, Erzurum Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu,İzmir Erzurumlular Vakfı başkanı Kenan Kırkpınar,ERSİAD başkanı Mustafa Cihanbeylerde katıldı.

Erzurumlu Sanatçılardan yoğun katılım

Etkinlikte Erzurum’un sanatçılarıda katılım gösterdi.Oyuncu Oktay Parlar,Hüsamettin Ceylan,Yaşar Aytan,Doğan Alaca sahne aldı.
Erzurum’dan gelen esnaf İzmir’de yaşayan hemşerilere Erzurum’un yöresel ürünlerini alma fırsatı sundu.
Bir çok STK,Oda başkanları,Siyasi parti temsilcileri,Dünyaca ünlü kuaför Harun Cici,Ege Olay Gazetesi sahibi Taner Kılıç,İzmir Erzurumlular dernek başkanı Sabri Çoruh ve daha bir çok kişi ziyaret ederek etkinlik boyunca esnafın ve hemşehrilerin yanlarında oldular.

 

 



YORUMLAR

  • 0 Yorum