İMALATÇI KOBİLERE 1 MİLYON TL DESTEK

ERZURUMŞEHİR/Erzurum’da büyük gün!Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) başkanı Cevahir UZKURT KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programına dikkat çekmek ve Erzurum’da faaliyetlerine devam eden İmalat Sektöründeki Kobilerin destekten etkin bir şekilde yararlanmalarını sağlamak adına bugün ( 13.10.2017) saat 14.30 da Atatürk Üniversitesi Atateknokent konferans salonunda bilgilendirme toplantısı yapacaktır.

İMALATÇI KOBİLERE 1 MİLYON TL DESTEK
13 Ekim 2017 - 13:41

Geçtiğimiz günlerde KOBİ'lerin daha rekabetçi ve güçlü olması için önemli çalışmalar yapıldığına işaret eden ve bu kapsamda söz konusu program çağrısını hazırladıklarına yönelik bilgi veren Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) Başkanı Prof. Dr. Cevahir UZKURT, Kobilere bu program kapsamında verilecek desteğin toplam tutarının 500 milyon lira olduğunu,program üst limitlerinin ise işletme başına 300 bin lirasının geri ödemesiz ve 700 bin lirasının geri ödemeli olmak üzere toplamda 1 milyon lira olarak belirlendiğine değinmişti. Programla ilgili tüm ayrıntılar bugünkü toplantıda dile getirilecek.

İmalat sektöründeki KOBİ'lerin katılımının hedeflendiği toplantıya Erzurum’da faaliyet gösteren Kobilerin yoğun bir ilgi göstermesi bekleniyor. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum