Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Ödemiş'i Ziyaret Etti

ERZURUMŞEHİR/Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i konuk etti. Başkanlar belediye projelerini yerinde inceleyerek, çalışmaları değerlendirdi.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Ödemiş'i Ziyaret Etti
06 Mayıs 2018 - 14:15

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem’i makamında ziyaret etti. Meclis üyeleri ve başkan yardımcılarının yer aldığı ziyarette belediye çalışmaları ve  ilçede hakkında bilgiler paylaşıldı.  Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen; “Ödemiş Belediye Başkanımız çok sevdiğimiz bir dostumuz, çalışmalarını yakından takip ediyorum. Projelerinde destek vermek amacıyla önümüzdeki günlerde çalışmalar yapacağız. Bölgenin ürünleri ile park bahçe, süs bitkileri konusunda Başkanımız Mahmut Badem bizleri bilgilendirmişti. Onun daveti üzerine bugün buradayız. ÇETAŞ Şirketi için bitki alımını Ödemiş ve yöresinden gerçekleştirdik “dedi. Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem; “Türkiye’nin diğer ucundan önemli bir belediye başkanımızı ilçemizde ağırlamaktan onur duyduk.  Bölge ekonomisine katkı sağlamak amacıyla  görüşmelerimiz kapsamında süs bitkileri konusunda gerçekleşen alım konusunda başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ederiz” dedi.

Başkanlar, kentin tarihi, kültürü ve doğa güzelliklerinin bulunduğu Birgi’de ve ilçe merkezindeki projeleri yerinde inceleme yaptı. 

 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum