Bornova Erzurumlular derneğinden okullara yardım

ERZURUMŞEHİR /Bornova Erzurumlular Derneği geleneksel hale getirdiği “Ayaklar Üşümesin” projesini bu senede gerçekleştirdi.

Bornova Erzurumlular derneğinden okullara yardım
23 Ekim 2019 - 16:08
Bornova Erzurumlular Derneği geleneksel hale getirdiği “Ayaklar Üşümesin”  projesini bu senede gerçekleştirdi.
 
Bornova Erzurumlular Derneği “Ayaklar Üşümesin” projesi kapsamında bu sene Narman Ticaret Meslek Lisesi, Erzurum Dağ Mahallesi ilk ve ortaöğretim okulu, Erzurum Küme evleri ilkokulu, Çat Anadolu Lisesini ziyaret etti. Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri gerçekleştirdikleri okul ziyaretlerinde ihtiyaç sahibi olan yaklaşık 600 öğrenciye ayakkabı ve kırtasiye malzemesi hediye etti.
 
Bornova Erzurumlular Dernek Başkanı Mehmet Atiş her sene geleneksel olarak devan ettirdikleri “Ayaklar Üşümesin” projesinin gelecek yıllarda da devam edeceğini belirtti.Başkan Mehmet Atiş Projenin koordine edilmesinde büyük emekleri olan Başkan Vekilleri ve yönetim Kurulu Üyeleri Yunus Diler ,Abit Eser, Sinan Gültekin, Edip Söğütlü, Taner Kılıç,Mine Akkuş,Hatice Çam,Güven Emsen,Cem Çil, Resul Tekin, Metin Solak, Hamit Özdemir, Süreyya Güven, Kübra Güven, Fatma Terlemez'e teşekkür etti. 

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Metin Solak
    4 yıl önce
    Bornova Erzurumlular Derneği başkanina -yonetim kuruluna- dernek üyelerine ve emeği geçen bütün hemşehrilerimize candan teşekkür ederim. Saygilar Selamlar.