BAYRAKLILI AK KADINLAR GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURDU

ERZURUMŞEHİR/AK Bayraklılı kadınlar “Eğitime Köprü Ol” diyerek köy okuluna onlarca kitap, defter, kalem gibi araç gereçler gönderdi.

BAYRAKLILI AK KADINLAR GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURDU
28 Eylül 2017 - 14:39

AK Parti izmir Bayraklı Kadın Kolları, Erzurum’un Horasan ilçesine bağlı bir köy okulunda okuyan öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere “Eğitime Köprü Ol” sloganıyla bir kampanya düzenledi.

 

“GÖNÜL KÖPRÜSÜ” 
Kampanya kapsamında söz konusu okulda öğretim gören öğrencilerin birçok ihtiyacını karşıladıklarını belirten AK Parti Bayraklı Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız, “AK Partili kadınlar olarak kadın ve anne dilini kullanarak yürüttüğümüz bu projenin birlik ve beraberliğimiz için atılmış küçük ama anlamlı bir adım olduğunu düşünüyoruz. İzmir’den başlayarak Erzurum’dan Edirne’ye kadar tüm şehirlerimizde gerçekleştirmeyi planladığımız bu gönül köprüsü niteliği taşıyan proje ilk günden itibaren bizlerin en büyük mutluluğu oldu. Bu ve bunun gibi projelerle nice gönüllere dokunabilmek dileklerimizi iletiyor, bizlerle olmak isteyen herkese çağrıda bulunuyoruz” diye konuştu.

 

“KADINLARIMIZIN AZMİ BİZLERE ŞEVK VERİYOR”

AK Parti hükümetlerinin 15 yıldır Türkiye’nin her yerine hizmet götürmek için var gücüyle çalıştığının altını çizen AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Av. Özgür Hızal da AK Kadınların bu sosyal sorumluluk organizasyonunda yer almaktan onur duyduğunu kaydetti.

 

780 bin kilometre karenin her santimetresinde vatana ve millete hizmet aşkıyla yanıp tutuşan bir teşkilatın var olduğunu ifade eden Hızal, “Kadın kolları teşkilatlarımızın bu tür çalışmaların içerisinde bulunması, partimizin ve milletimizin tüm dinamikleri harekete geçiren azmi bizlere şevk vermektedir. Şükürler olsun ki böyle kutlu bir davanın yılmaz neferleriyiz” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum