Başkan Öz; Yeni Bir Zaferin Eşiğindeyiz

ERZURUMŞEHİR/19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Ramazan ayının 27. gecesi idrak edilecek olan Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayımlayan AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, ülke olarak yeni bir savaşın içinde olduklarını söyledi.

Başkan Öz; Yeni Bir Zaferin Eşiğindeyiz
18 Mayıs 2020 - 23:42

19 Mayıs tarihinin düşman çizmeleriyle çiğnenmiş yurdun kurtarılması için verilen milli mücadelenin ilk adımı olduğunu belirten Öz, "Yüz yıl önce düşmana karşı verilen şanlı mücadelenin bir benzerini  bugün insanlarımızın sağlığını korumak için vermekteyiz. Dünyayı kasıp kavuran COVID-19 virüsüne karşı başarılı bir savaş veren devletimiz, yeni bir zafer kazanmak için tüm unsurlarıyla görevinin başındadır" dedi.

Korona virüs sonrası hayatın eskisi gibi olmayacağının altını çizen Başkan Öz, "Bugüne kadar tüm unsurlarıyla başarılı bir savaş veren hükümetimiz virüsün yayılma hızını kontrol altına almayı başarmış gözükmektedir. Evde kalarak bu mücadeleye verdiğimiz desteği dualarla güçlendirmek için kutlu bir zaman dilimi önümüzde bulunmaktadır. Bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi'nde ellerimizi semaya kaldırırken Allah'tan hastalarımız için şifa, mücadelemiz için ise zafer talep edeceğiz. Yüz yıl önceki milli mücadelemizin başlangıç tarihiyle Kadir Gecesi'nin bir araya gelmiş olmasını yeni bir zaferin müjdecisi olarak değerlendiriyorum. Virüse karşı kazanacağımız zaferin ekonomik anlamda da büyük bir başarıya giden yolun başlangıcı olacağı kanaatindeyim. Bu duygu ve düşüncelerle şehit ve gazilerimizi rahmetle anarken  19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını ve bin aydan hayırlı Kadir Gecesini kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum