Araştırma Hastanesi Çocuk Polikliniğini Renklendirdiler

ERZURUMŞEHİR/Atatürk Üniversitesi Özel Vakıf Okulları öğretmen ve öğrencileri, hazırladıkları proje kapsamında çocuklara matematiği sevdirmek ve farkındalıkoluşturmak için Araştırma HastanesiÇocuk Polikliniğinde resim çalışması yaptılar.

Araştırma Hastanesi Çocuk Polikliniğini Renklendirdiler
18 Şubat 2020 - 20:31

Eğitim ve öğretimin yanında öğrencilerinin toplumla kaynaşmasına da önem veren Özel Vakıf Okulları yönetimi bu kapsamda sosyal sorumluluk projelerine hız verdi. Hastane yönetimiyle iş birliği içinde çalıştıklarını belirten Özel Vakıf Okulları Kampüs Müdürü Erdal Karagülle, öğrencilerin öğretmenleriyle birlikte resimler çizerek boyama yaptıklarını, bunun hem kişisel gelişimlerine katkı sağladığını hem de çocuk polikliniğinde gelen çocuk hastalara moral verdiğini söyledi. Çalışmalarda aktif olarak yer alan Müdür Karagülle, projeye katılım sağlayan öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Matematik Öğretmeni ve aynı zamanda Proje Koordinatörü Fatma Tufançlı ise bu projeyle matematik ile çocuklar arasında bir bağ kurmak istediklerini belirterek, amaçlarının matematiği çocukların nazarında daha sevimli kılmak ve matematiğe olan meraklarını uyandırmak olduğunu söyledi.Tufançlı ayrıca,tedavi amacıyla hastaneye gelen çocukların ilgilerini başka bir noktaya çekerek korku ve endişelerini bir nevi gidermiş olmanın kendilerini mutlu ettiğini dile getirerek üniversite ve hastane yönetimine bu çalışmaya destek verdikleri için şükranlarını iletti.

Çocukların sosyal sorumluluk yönlerini geliştirmek amacıyla böyle bir projeyi hayata geçirdiklerini vurgulayan Özel Vakıf Okulları Resim Öğretmeni Demet Bastem, matematikle resmi birleştirerek öğrencilerin eğlenerek öğrenmesini sağladıklarına dikkat çekti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum