Alarko Carrier'ın 'Bölgesel Yetkili Satıcılar Toplantısı' yapıldı

ERZURUMŞEHİR/Alarko Carrier’ın, Doğu Anadolu Bölgesi’nde faaliyet gösteren bayilerinin katıldığı “Bölgesel Yetkili Satıcılar Toplantısı”, geçtiğimiz günlerde Erzurum’da gerçekleştirildi.

Alarko Carrier'ın 'Bölgesel Yetkili Satıcılar Toplantısı' yapıldı
22 Kasım 2017 - 16:05

Alarko Carrier Grup Koordinatör Yardımcısı Haluk Ferizoğlu’nun açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, 2017 yılındaki faaliyetler değerlendirildi ve 2018’e dönük planlamalar kapsamında yetkili satıcıların görüşleri alındı. Toplantıya 10 ilden, Alarko Carrier’ın 28 yetkili satıcısı katıldı.

 

Katılımcılara verimli geçen 2017 yılı için teşekkür eden Haluk Ferzioğlu, “Bölge bayilerimizin satışlarından ve artan müşteri memnuniyetinden mutluluk duyuyoruz. Zorlu kış şartlarına sahip bölgemizde, müşterilerimizin ihtiyaç duydukları her türlü teknik destek ve kurulum işlemlerini başarıyla gerçekleştiriyoruz. Geçen yıl piyasaya sürdüğümüz yeni Alarko Seradens Super Plus Çift Yoğuşmalı Kombi, bölge şartlarına uyum sağlayan ısıtma seçenekleri ve yüksek verimlilik sunan sistemiyle büyük ilgi görüyor. 2018 yılında da bu başarıyı sürdürmek için var gücümüzle çalışacağız. Değerli görüşleriniz ve katılımınızla, planlama çalışmalarımıza destek olduğunuz için teşekkür ederim.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum