AK Parti Ağrı İl Başkanı Atmaca istifa etti

ERZURUMŞEHİR/AK Parti Ağrı İl Başkanı Kemal Atmaca, görevinden istifa ettiğini bildirdi.

AK Parti Ağrı İl Başkanı Atmaca istifa etti
16 Ağustos 2017 - 13:12
Atmaca, parti binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, yaklaşık 2  yıldır sürdürdüğü il başkanlığı görevini bugünden itibaren bıraktığını söyledi.
 
Şerefli davanın neferi olarak bu davaya katkı sunmaya gayret  gösterdiğini belirten Atmaca, "Cumhurbaşkanımızın partimizin genel başkanlığına  gelmesiyle yeni bir süreç başladı. Bu süreçte birtakım değişiklikler elzem  görüldü. Bu değişikliklerden bir tanesi de Ağrı oldu." dedi.
 
Kongrede aday olmayacağını da ifade eden Atmaca, şöyle konuştu:
 
"Partimiz Türkiye genelinde kongre sürecine girdi. Bundan sonra  ilçeler ile ilgili kongreler yapılacak. Bu kongre sürecinde Ağrı'da yeni atanacak  olan il başkanı arkadaşımız göreve devam edecek. 2 yıl önce hiçbir şeye talip  olmadan genel merkezin davetiyle bu görev bize verildi. Bu süreçte herhangi bir  harama, yolsuzluk, rüşvete ve hırsızlığa rıza göstermeden şerefimizle bu işi  devam ettirdik. Allah'a hamdolsun yine şeref ve itibarımızla bu işten feragat  ediyoruz."
 
Atmaca, bundan sonra hiçbir şekilde siyaset yapmayacağını ve kendisine  bu yönde gelecek olan hiçbir teklifi de değerlendirmeyeceğini dile getirrek,  şunları kaydetti:
 
"AK Parti, siyaset yapılabilecek en doğru limandır. Artık sadece vakıf  ve hayır işlerinde hayatımızı devam ettireceğiz. Çünkü biz dava neferleriyiz,  bize oturmak yakışmaz. Bu bir bayrak yarışıdır. Bizden sonra bayrağı  devredeceğimiz arkadaşımızın da ayağına çelme atmayacağız, arkasından  çekiştirmeyeceğiz. Bilakis ona en güçlü desteği vereceğiz. Bu hakiki dava adamı  olmanın gerekliliğidir."(Gazetevatan)

YORUMLAR

  • 0 Yorum